LelkiHarmónia

Ayurvédikus babamasszázs tanfolyam

Ayurvéda

Több,    mint    5000    éves    múlttal    rendelkező    ősi    indiai    filozófia,    mely    az    egészség megőrzésére   fekteti   a   hangsúlyt.   Holisztikus   szemléletű,   mely   nem   csak   az   egyént önmagában, hanem környezetével együtt vizsgálja.   

Babamasszázs

Személyiséganalízist      követően      saját      testtípusának      megfelelő,      természetes összetevőjű olajjal tanítom meg a kismamákat a babájuk masszírozására. A babamasszázs jótékony hatásai: - javul az oxigénellátás, - a vérkeringés, - az emésztés; - megnyugtatja az idegrendszert; - fejlődik az izomzat; - erősödik az immunrendszer, így ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben.

Baba-mama kapcsolat

A   masszázs   hatására   elmélyül   a   kapcsolatuk,   erősebbé   válik   a   közöttük   lévő   kötelék. Az   Ayurvéda   hasznos   tanácsokkal   szolgál   a   különböző   típusú   babák   kezelésére.   A kisbabánk ezáltal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz. A 4 alkalmas tanfolyam menete: 1. alkalom: személyiség analízis (egyéni) 2. alkalom: elmélet és masszázstechnika (csoportos ~1,5 óra ) 3. alkalom: elmélet és masszázstechnika (csoportos ~ 1,5 óra ) 4. alkalom: elmélet és masszázstechnika (csoportos ~ 1,5 óra ) Gyakran feltett kérdések: Mikortól lehet elmenni a tanfolyamra? A köldökcsonk leválása, begyógyulása után minél előbb érdemes elkezdeni. Meddig lehet menni a tanfolyamra? 8   hónapos   korig   ajánlott   elvégezni,   mivel   a   baba   ilyenkor   már   nehezebben   köthető le, nagy a mozgásigénye. Igény    esetén    a    tanfolyam    otthonában    is    megtartható,    melynek    feltételeiről    e- mailben szívesen küldök tájékoztatást. Tanfolyamunkat    kis    csoportos,    családias    hangulatú    létszámban,    folyamatosan indítjuk. A tanfolyam ára: 12.000,- Ft/4 alkalom Ha hoz magával még egy kismamát -10% kedvezményt adunk a tanfolyam árából! Az olajat a tanfolyamra az oktató biztosítja. Amit az Édesanyának hoznia kell magával: törülköző (1db) kényelmes ruha a kismamának (amit nem sajnál, ha esetleg olajos lesz); pelenka, krémek; a baba kedvenc játéka. Bővebb    információ    és    jelentkezés:    az    elérhetőség ek    egyikén,    vagy    a    Lótuszvirág Önismereti Műhely facebook oldalán: Jelentkezés
© Lelki harmónia www. lelkiharmonia.hu e-mail: kissbaranyi.gabriella@gmail.com Mobil: 06-70/235-3616
%  -10% Kedvezmény