Cím: Harmónia Stúdió - Budapest, 13. kerület, Kárpát u. 46. Tel.: 06 70 235 3616 E-mail: kissbaranyi.gabriella@gmail.com
testnek, léleknek, fantáziának…
Milyen esetben segíthet az Access® Bars: túl sok a stressz az életedben, kimerültnek, fáradtnak érzed magad, nem tudsz aludni, alvásproblémáid vannak, szorongásra, félelemre, test öngyógyító folyamatainak beindítására, ha úgy érzed, hogy túl sok a másoknak való megfelelés benned, nem tudod, hogy hol vannak a határaid, ki is vagy valójában, megrekedtél egy helyzetben, kell valami, ami kimozdít ebből az állapotból, ha jobban működő kapcsolatokra vágysz, bőségben szeretnél élni, saját lehetőségeid megteremtésére… Mi lenne, ha mindezt könnyedén megtehetnéd? Milyen életterületeken segíthet? - Kapcsolatok: Milyen párkapcsolati mintát használsz, amit folyton ismételsz? Miért vonzol be mindig ugyanolyan típusú párt az életedbe? - Egészség: A stressz hatására kialakult érzelmi blokkok feloldásával beindulnak az öngyógyító folyamatok. Mindenre, amire a testednek már nincs tovább szüksége, el tudod engedni. Mi lenne, ha segítenéd benne? - Anyagiak: Milyen a viszonyod a bőséghez, a pénzhez? Milyen korlátozó hitrendszereid vannak a pénzzel kapcsolatban? Ezek kioldásával képessé válsz a befogadásra, megélheted, hogy milyen bőségben élni. Access testkezelések MTVSS (immun-, hormonrendszer) - immunerősítés, - hormonrendszer helyreállítás, - fájdalmak, betegségek testi lenyomatait oldja, - izmok, izületek, csontok… Befogadás Mi minden akadályozhatja az életedben a befogadást? A bőség, a szeretet, a gyermekáldás befogadását… Kompenzációs eldoródás Segít visszanyerni a saját erődet, képes leszel befejezni az eddig félbehagyott, halogatott dolgokat, megteremteni az életedben mindazt, amit csak szeretnél. Tapasztalatok: “A kezelés után könnyed voltam, úgy éreztem, hogy élettel teli, energikus vagyok.“ “Elkezdett a méhem szó szerint bizseregni, mintha most életében először élne.” “Nagyon fáradt voltam, a kezelés után kipihentnek, frissnek éreztem magam.” Hogyan lehetne ez még ennél is jobb? Gyere el, próbáld ki! Szeretettel várlak!
LELKIHARMÓNIA   . testnek . léleknek . fantáziának .

Rólam

Kiss-Baranyi Gabriella vagyok, Budapesten élek. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek, a saját problémám vezetett el ahhoz, hogy segítő útra lépjek. Elvégeztem többek között a kineziológia One Brain ágát (1-11. szintig), Reikit, Access ® Bars- és test kezelő tanfolyamot, valamint OH kártya instruktor lettem. Az alábbiakkal segítem a hozzám fordulókat: érzelmi stresszoldás (kineziológia egyik módszerével, One Brainnel), Access ® Bars- és test kezelés (immunrendszer, hormon, befogadás…), OH kártya . Nagyon szeretek minden kreatív tevékenységet, elsősörban a rajzolást, festést. Nagy örömömre szolgál átadni a tudást a tanítási szünetekben, gyerekeknek tartok jobb agyféltekés - és kreatív rajz tanfolyamot. (Bővebben: www.kreativrajz.com ) Remélem, hogy minél több embernek segíthetek, hogy megtalálja a teljességhez vezető utat! Szeretettel várlak!
Cím: Budapest, 13. kerület, Kárpát u. 46., Tel.: 06 70 235 3616